top of page
IMG_7108.jpg

HR Impuls is in 2017 opgericht door Dionne van Dijk, geaccrediteerd Arbeid & Organisatiepsycholoog bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Dionne combineert haar studie Organisatiepsychologie met uiteenlopende vervolgopleidingen op het gebied van HR en Organisatieontwikkeling. Daarnaast heeft zij uitgebreide ervaring in verschillende HR (management-)rollen in het bedrijfsleven en bij overheidsorganisaties.

 

Als professional streeft zij ernaar om rechtstreeks bij te dragen aan de realisatie van de bedrijfsstrategie, en gestelde HR targets.

In het verlengde van haar HR werk, en vanuit een passie voor duurzame inzetbaarheid, combineert zij haar HR praktijk inmiddels met Vitaliteitscoaching. Hierbij ligt de focus op het verhogen van kwaliteit van leven, of arbeidsproductiviteit, door meer uit jezelf, je werk, (sport-)prestatie of het gewone dagelijks leven te halen. Dit gebeurt door middel van persoonlijke, online ondersteunde programma's op het gebied van functionele training, voeding, en (gedrags-)coaching, of met complete business vitaliteitsprogramma's.

bottom of page