top of page

Mensenwerk vraagt aandacht voor uiteenlopende aspecten, die prestatie(s), vitaliteit, welzijn, inzetbaarheid en/ of gezondheid kunnen beinvloeden.

 

Daarom zijn wij overtuigd van de kracht van samenwerking tussen aanverwante disciplines. Als bepaalde vraagstukken 'slechts' vanuit een enkel perspectief zouden worden behandeld dan doen wij de complexiteit van het (werkende) leven tekort. Dit geldt zowel op het niveau van de persoon zelf, als voor de relatie van de persoon in zijn/ haar (werk-)omgeving.

 

In het bijzonder bij Vitaliteitscoaching gaan wij uit van het psychoneurobiologisch model, waarbij talloze factoren invloed kunnen hebben op onze keuzes om een bepaalde leefwijze te hebben.

 

Het bundelen van krachten met aanverwante disciplines zorgt ervoor, dat een bepaald programma of behandeling zo efficient en effectief mogelijk kan verlopen, met alle voordelen voor de client of organisatie waarin men werkzaam is.

Als u hier als collega HR vakspecialist, bedrijfskundige, dietist/ voedingsdeskundige, arts, psycholoog, fysiotherapeut, vitaliteitscoach, of Personal Trainer ook zo over denkt dan wil ik u van harte uitnodingen om contact met mij op te nemen.

Relevante links:

Nederlands Instituut van Psychologen

Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals

LIJFSTIJL Coaches

Chivo kennisinstituut vitaliteit & leefstijl

Management Drives

Mindful Yoga Curacao

Natural & Organic

Body Beach Curacao

Balance Carribean

bottom of page