top of page
IMG_7108.jpg

Verhoog arbeidsproductiviteit en plezier op het werk.

Dat lukt vooral met vitale(re) medewerkers die bestand zijn tegen alles wat er van hen wordt gevraagd. Zowel in werk- als privesituaties.

LIJFSTIJL Business biedt de oplossing voor werkgever om 24/7 leefstijl coaching aan te bieden, met als resultaat duurzamere inzetbaarheid van vitaal en gemotiveerd personeel met een laag ziekteverzuim en een hoge arbeidsproductiviteit.

Doelgroep

LIJFSTIJL biedt, middels haar business vitaliteitsprogramma's voorzien van online en persoonlijke begeleiding, alle relevante handvatten voor werknemers om een gezonde leefstijl te starten en te behouden. Door de verschillende programma's en niveaus zijn ze beschikbaar voor ieder type medewerker, gedurende iedere fase van het leven, tegen een voor iedere werkgever bereikbaar budget.

Doelstelling

Iedere werkgever heeft baat bij vitaler personeel! Graag verhogen wij samen, in overleg met de werkgever ook de kwaliteit van leven van de medewerkers. Verhoging van arbeidsproductiviteit en verlaging van ziekteverzuim zijn een logisch gevolg!

bottom of page