top of page
IMG_7108.jpg

Met onze LIJFSTIJL aanpak bent u verzekerd van een professionele, gedegen, en duurzame aanpak om u te begeleiden met een combinatie van functionele training, voeding en gedragscoaching.

Training

Wij trainen in dienst van presteren in dagelijks leven, werk, hobby en sport. Want niet zozeer in het sportcentrum, maar juist daarbuiten behaalt u uw kwaliteit van leven. Wij bieden diverse uitdagende (groeps-) trainingsprogramma's voor elke doelstelling.

Voeding

De rol van voeding wordt nog steeds enorm onderschat. Ook uw resultaat is voor 50-90% afhankelijk van voeding die u (niet) neemt. Daarom is een persoonlijk leefstijl- en voedingsadvies onderdeel van elk LIJFSTIJL begeleidingsprogramma. De voedingsmethodieken die LIJFSTIJL biedt zijn:

  • Basis advies

  • Afslanken

  • Aankomen

  • Sportvoeding

  • Suppletie

Gedragscoaching

Regelmatig trainen gecombineerd met verantwoorde voeding is de oplossing. Maar als het voorschrijven van de juiste adviezen voldoende zou zijn dan was er geen maatschappelijk probleem wat overgewicht betreft.


Wij gebruiken best-evidence (gedrags-)coachingstools, die u helpen om niet alleen op korte termijn resultaat te boeken, maar het ook vol te houden!

Laat onze aanpak ook uw kwaliteit van leven blijvend verhogen!

bottom of page